RetkiSaimaa

RetkiSaimaa on luontopalveluja tarjoava yritys Taipalsaarelta. Yritys on perustettu rakkaudesta ja arvostuksesta maamme luontoa kohtaan.

Meille luonto on erityisen tärkeä ja koemme valtavaa ylpeyttä alueemme helmen, Suomen suurimman järven Saimaan ainutlaatuisuudesta. 

Meillä on valmiita retkipaketteja, mutta kaikki retket ja aktiviteetit ovat joustavasti räätälöitävissä asiakkaille sopiviksi kokonaisuuksiksi. Järjestämme mm. äänimaljarentoutusta yksilöille ja ryhmille, riippumattorentoutusta luonnon helmassa, ohjattuja melontaretkiä Saimaalla erilaisin teemoin, lasten luontosynttäreitä, tyhypäivien aktiviteetteja, vaelluksia ja erilaisia luontoretkiä ympäri vuoden. 

Vuokraamme retkeilyvälineitä; telttoja, riippumattoja, makuupusseja, rinkkoja, retkikeittimiä, lumikenkiä ja liukulumikenkiä. Meiltä löytyy myös lasten kantorinkka.

Toimimme Etelä-Karjalan alueella.
Meillä on yhteistyösopimus Metsähallituksen kanssa Pallas-Yllästunturin, Repoveden sekä Koloveden kansallispuistoihin, joissa järjestämme retkiä ja vaelluksia.
Opastus suomeksi ja englanniksi.

Kartta

Galleria


Warning: Undefined variable $kuvat_output in /var/www/fs1/1/taipalsa/public_html/wp-content/themes/themeukkonen/part-yritys.php on line 30